Onsdag:”Fortitude”

Home – Single Post

Dagens wod var laget av Ben Bergeron. Han er head coach for Crossfit New England. CFNE lager woder som ligner på Bryggen sine. De har rare navn som gjør at dere husker de igjen. De har ikke en tavle, men poster tidene sine i kommentarfeltet på Bloggen. De tar et bilde hver dag. Bryggen og New England er faktisk veldig like på mange måter. (Bortsett fra at de sender masse folk til Games hvert år da:)  Vi låner ofte økter eller hele uker fra Ben. Da smiler vi litt i skjegget når noen klager på “programmeringen” Bare så dere veit det:) 

Sjekk listen over crossfitere som stoler på Bergeron. Tror dere virkelig han lager møkka-woder til boksen sin og legger de ut på nett 🙂 

Lena Hordnes Berntsson er svensk mester i vektløfting og sprint massevis av ganger. Hun har konkurrert internationalt i begge deler. Løfting med Lena er det ikke mange crossfit gym som kan tilby. God stemning på det tilbudet:) 

Fortitude betyr noe sånt som ; courage over a long period. Mange som kjente litt på den følelsen der i dag. Lenge siden så mange gikk så mye i kjelleren. Jeanette Harder Falck knuste alle. Hun er helt rå. 

Flere innlegg