«Medlemmene er en mental belastning»

Home – Single Post

Det er nærliggende å tro at treneryrket innbefatter mye snakk om trening. Det gjør det ikke.

Dagene går med til å løse, eller rettere sagt, prøve forstå ting en ikke har interesse av å forstå for så forklare personen som spurte hva som gikk feil.

Det finnes tusen eksempler. Her er ett ;

Elisabeth har plaget meg hver dag i over en uke “Hvorfor får jeg ikke øktene opp på Facebook?

-Til Gøril var det enkelt å forklare: “Du har ikke Facebook”

LOL 🤷🏻‍♂️😂

Elisabeth HAR Facebook. Men ikke Instagram. Det blei forvirrende for meg. Story ditt og story datt så jeg har bare skjøvet henne over på Hilde😴

I dag skulle jeg gjøre litt ære på frøken Davidsen. Hun delte et kult minne. DER startet helvete igjen🤯

FAKK !!! Hva skal jeg gjøre nå liksom? Gå ned til sentrum å tvinge hodet hennes ned i laptoppen min??? SÅ, skjedde det som 99% av gangene skjer når et medlem klager på at noe er feil. Det er DE selv som er problemeeeeeeet!!!! “Noen har stjålet solbrillene mine😱” En ukes leiting senere. “Ååå ja nei jeg hadde visst lagt de inne i brilleetuiet sitt, jeg legger de vanligvis ikke inni der” -Ooookeyyyy 👍🏻 🙈🙈🙈🤷🏻‍♂️

Her kommer dagens variant. Elisabeth har vært på internettet 24/7 fra hun startet på Bryggen for åtte år siden da “CrossFit Bryggen siden” på Facebook ble laget!!!! (Det eneste en trenger å gjøre er å trykke tommel opp)

Hva gir dere meg ?????? Hvordan skal jeg ta høyde for at hun ikke har “likt” denne siden 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

Får vi noen sinne noen beklagelse? ALDRI. Aldri er det noen som sier: “Beklager at jeg har kastet bort tiden deres med stappe de solbrillene inn i etuiet sitt der de hører hjemme mens jeg maser på dere hver dag og beskylder alle for å være brilletyver!? Nei 👎🏼

Samme denne gangen. Åtte dager … nei , åtte ÅR med mas , rett i søpla 😂🤷🏻‍♂️

Nå er jeg mentalt utslitt. Vi har bare vært stengt en uke.

😆🖕🏻

Flere innlegg