Våre trenere

Snorre Rotbæk

Hovedtrener
Level 2 crossfitsertifisering, PT fra idrettshøgskolen og kurs i styrkeløft.
Har en forkjærlighet for styrketrening og liker jobbe med nybegynnere.

Hilde Odland

Daglig leder og CrossFit coach. Hilde er en ekte crossfiter. Siden hun hadde sin første crossfitøkt i 2013, har hun aldri sett seg tilbake. Hun er like glad i å trene selv som hun er i å lære bort til andre. Hun drives av å være omringet av andre mennesker, og elsker å la seg inspirere av alle de forskjellige personlighetene som kommer på trening og gjør sitt beste dag ut og dag inn.
Hun er også utdannet barnehagelærer, men begynte å jobbe som trener allerede mens hun studerte. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2016, og her har hun virkelig funnet sin plass.

Petter Nilsen

Petter er roer. Concept2 romaskinen kan virke enkel, men roing er en liten vitenskap. Rotimene er stort sett fullbooket.

Per Hordnes

Har tidligere konkurrert i vektløfting, styrkeløft, strongman, sumobryting, og friidrett. Elsker all sport og aktivitet. Ekstra stort hjerte for den med ambisjon og målsettning. Holder timer i vektløfting og competitors class.

Ove Hordnes

Ove har vært på bryggen siden 2012 å kommer aldri til å være noen annen plass.
Første i Norge til å gjennomføre King Kong.
Fan av funksjonalitet. Det går an å bli sterk i raggsokker og med rust på stangen😉💪🏼

Monica Sognnes Rasmussen

Monica er den beste reklamen Bryggen kan få.
Hun startet med crossfit for å gå ned i vekt og ble verdensmester i styrkeløft i 57 kg klassen.
Ønsker du eget eget treningsprogram, spør Monica.

Lena Hordnes

Lena er Svensk mester i sprint og olympisk vektløfting. Hun holder timer i begge deler.

Dushyanthan Rajendram

Jeg er utdannet Muskelterapeut/ MTT-Coach gjennom Bergen MTT Senter og jobber ellers som sykepleier ved Haukeland universitetssjukehus.
Jeg startet med styrketrening og CrossFit i 2013 og har stor lidenskap for god fysisk helse og aktivitet. Skadeforebygging og trening både som rehabilitering og prehabilitering er noe jeg har stor interesse for.
Det gleder meg å bruke min erfaring og kunnskap til å nå dine mål!

Sofie Løseth

Sofie jobber som CrossFit coach samtidig som hun studerer på fulltid. Hun elsker alt som har med CrossFit å gjøre, og best av alt liker hun å konkurrere. Hun er alltid positiv og smilende, og har det best med litt høy puls og svette i pannen. Denne dama er det ingen som kan stanse fra å nå sine mål.

Stephanie

Level 1 CF Trainer , CF Gymnastics and CF Weightlifting certified. I moved from Dubai to Bergen recently with my husband and 2 boys.
I love everything Crossfit (no joke)
I’m known for being a rounded athlete that’s doesn’t take myself to serious and often found dancing & or eating during and after my workouts. Nicknamed Giraffe and loves hugs!

Marcus Bratli

PT utdanning hos AFPT, trenerkurs gjennom NIF, vektløfter trener level 1 og eleiko functional trainer. Norgesmester i styrkeløft, god i crossfit og på juniorlandslaget i vektløfting.

Roland Vieyra

Roland er vår «Bring A Friend» sjef. Han er et fyrverkeri av et menneske, og man blir alltid i godt humør av å være rundt han!
Han har vært medlem på Bryggen siden åpningen i 2011, og begynte å holde timer i 2012. Han har CF-1, CF-2 og CF-gymnastics sertifikat. Når han ikke har timer, finner du han vanligvis på Friday’s som servitør/bartender. Han spiller spiller også i et punk-rock band som heter DeadLips.