Muskelterapi

Dushen Muskelterapi

Forebygger – Behandler

På CrossFit Bryggen tilbyr vi muskelterapi som hjelper deg å yte mer på trening og i
hverdagen. Muskelterapi er skade, smerteforebyggende og rehabiliterende.

Hvorfor muskelterapi?

Muskelterapi er en behandlingsmetode hvor man løser opp muskelspenninger og triggerpunkter ved hjelp av dyptgående terapeutisk massasje og tøyninger.

Noen av fordelene med massasje er økt blodtilførsel, smertelindring, bekjempelse avbetennelsestilstander, forebygging av skader og økt restitusjon. Muskelterapi kan derfor være både forebyggende og prestasjonsfremmende.

Hos Dushen Muskelterapi kan du få behandling mot kne, rygg og skuldersmerter, nakkeplager med mer. Konsultasjon er inkludert og behandlingen tilpasses etter dine behov. I tillegg til å behandle får du også hjelp til å finne årsaken til dine smerter eller skader, slik at man aktivt kan forebygge fremtidige tilbakefall og smerter.

Om meg

Jeg er utdannet Muskelterapeut/ MTT-Coach gjennom Bergen MTT Senter og jobber ellers som sykepleier ved Haukeland universitetssjukehus.

Jeg startet med styrketrening og CrossFit i 2013 og har stor lidenskap for god fysisk helse og aktivitet. Skadeforebygging og trening både som rehabilitering og prehabilitering er noe jeg har stor interesse for.

Det gleder meg å bruke min erfaring og kunnskap til å nå dine mål!

Bestill time i dag!

Er du plaget med skader eller bare ønsker å løse opp i muskulaturen? Ikke nøl med å ta kontakt!

Student

450,-

 konsultasjon og behandling i
45 minutter

Book time i dag!

Book

Ta konakt

Tlf. 93477020
Epost: dushraj91@gmail.com
Instagram: @dushenmuskelterapi