I got 99 problems, and booking is one

This is Crossfit

I got 99 problems, and booking is one

Bring a Friend

10:00, 11:00 og 12:00

16 påmeldt på hver time + 12 på venteliste på hver time

8 stk har ikke plass på noen av timene, men de har meldt seg på venteliste på alle 3.

Én person har lyst å gå på 11 timen, men det er lang venteliste. Det ser ikke så lyst ut. Dropper å sette seg på listen, har ikke sjans uansett.

En annen har lyst å gå på én av timene. Alle tidspunktene passer. Men alle har 12 stk på venteliste. Det betyr jo at det er 36 stk som har lyst å trene som står på vent. (Sannheten er at det bare er totalt 12 stk som står på venteliste, for 8 av de står på venteliste på alle tre timene)

De 8 personene som står på venteliste på alle tre timene, får plutselig plass på BÅDE 11 og 12 timen.

Noen er raske med å melde seg av den timen de ikke vil på, men glemmer at de fortsatt står på venteliste på 10 timen. Der var det en som kunne fått plassen.. Blir trukket 100kr i no-show.

Noen oppdager det ikke før det er mindre enn 4 timer til timen, og får 50kr i bot x 2.

Noen har fått plass på 12 timen, men har mest lyst å trene kl 10, så de setter seg på venteliste 10. Selv om de har plass 12. Så ser de det an.

Så får de plass på 10 timen, fikk ikke beskjed om at det var en plass åpen før 3 timer før. Aksepterte den plassen. Melder seg da av 12 timen. Og ønsker å få refundert boten. Men dette er ikke en gyldig grunn.

Det hadde vært kult hvis vi kunne prøve fremover å booke den timen, akkurat den timen vi har lyst å gå på. Ha litt is i magen.

Denne lørdagen var det 10-12 stk på venteliste på alle timene – det endte med at 10 timen ble full, og 11 og 12 timene hadde ledige plasser.

Vi har et ganske bra bookingsystem, men det er litt for mange som bruker det feil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *