Don’t Bring A Friend

This is Crossfit

Don’t Bring A Friend

Hvis det er den minste mulighet for noen å ikke forstå det som står på tavlen så blir det en jævlig masete start på timen 🙈🙉🐸🐣

Det veit Roland ->

Emilie har ingen friends selvom hun bruker mer på øyevippene sine enn Bryggen medlemskapet 😜

Det gnager meg ørlitegranne merker jeg. Men bare litt. Jeg er glad i Vu selvom jeg må slite med henne nesten hver dag. Hun vippekjærringen bruker sikkert ikke mer en tjue minutt. Og så sier hun sånn : «Kom innom om 14 dager for tuning og fluff» Jeg veit ikke så bare finner på noe 😂

Andre har sinna friends 😱 Det er sikkert gratis 🤪 Fort gjort å bli litt forbanna på den satans romaskinen. Spesielt hvis en tenker på hvor sykt meningsløst det er å stå opp tidlig en lørdag for å ro kalorier mens en venn skriker «kom igjen å ro. Det er bra»

– Bra? Det er ingenting som er bra med det her. Hva tror du jeg driver med? Ikke ror? Klapp igjen. Ikke mas!

Når vi snakker om å stå opp tidlig. Her er løsningen. Gi effen og bare ta deg en lur mitt i draget 🤣

Chona og Fransisco er ikke venner lenger. Her står hun å kjefter igjen. Fyren har sikkert ikke gjort noe feil.

Så kommer vi til ukens gladnyhet👏🏻👏🏻👏🏻

Lille My skal blogge denne uken. Tenkte bare jeg skulle nevne det siden hun har prestasjonsangst for hele opplegget 🤣🐣 (Den angsten blir sikkert mye bedre nå😆) -Jeg er så grei sjef 😎

Myp myp ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *