Lørdag : «Bring a friend»

Lørdag : «Bring a friend»

Disse timene tar bare helt av !!! For å være med må du booke deg. Det kan virke enkelt nok men, her har vi Snorre 48 som prøver skjønne hvorfor to nybegynnere ikke fikk det til.

Anna har trykket på «Bli medlem» knappen og kommet til et sted hun ikke skjønte noe av. Jeg skjønner ikke en drit sjøl 😂

Burde jeg ha en «Bring a friend» knapp som fører til et annet sted?

Anyways ….. Alle over 40 blir helt amatør ved siden av en tjueåring med mobil. Vi vokste opp med fast-telefon å klarer bare ikke henge med 🙈 Det betyr ikke at vi er helt idiot. Vi har ikke helt den store interessen for å henge med heller 😅

På samme måte som jeg kan se med et halvt øye om noen har erfaring med løfting eller ikke , så er det bare en «dead give away» når du er dinosaur som prøver være ung og hipp med snap og insta 😂😂😂

Jeg har stått og prøvd skyve denne spaken til høyre i over ti år !!!! Den er så #%#%# vanskelig å få tak på 😡

Nå har Bettine lært meg at det er en «knapp» IKKE en skyve «spake» Det hjalp veldig 😆 Hvis jeg bare lærer meg 10000 triks til og begynner bruke begge tomlene når jeg skriver så kan jeg henge med ungdommen uten å virke tilbakestående 👏🏻👏🏻👏🏻👻

Dagens WOD (Workout Of the Day) var veldig gøy. Skal du på Crossfit i Bergen på en lørdag så foreslår jeg CrossFit Bryggen 😜

Legg igjen en kommentar