For informasjon om priser og medlemskap, klikk her

Kom i gang med CrossFit-trening

Alle kan prøve CrossFit. Det er ingen krav til fysisk form, tvert i mot, jo fortere man kommer i gang jo raskere kommer resultatene.

Prøvetime

Hvis du ønsker å prøve CrossFit er du velkommen på “Bring a friend”-øktene, som er hver lørdag. Disse timene er ikke veldig teknisk krevende så de passer for alle. For medlemmer er det gratis å delta på disse øktene. Det er ikke mulig å prøve CrossFit på vanlige timer (WODs). Finn “Bring a friend”-time i timeplanen.

Nybegynnerkurs - CrossFit Elements

De fleste nye medlemmer trenger endel kunnskap om treningsformen før de kan by seg fullt ut på CrossFit-trening. CrossFit Elements-kurst gir deg en teoretisk og praktisk gjennomgang av de viktigste elementene innenfor CrossFit.

Kurset er obligatorisk for å kunne delta på vanlige timer. CrossFit Elements er satt opp annen hver uke, se i timeplanen etter en kursdato som passer og meld deg på. Kurset betales ved påmelding.

Dersom du har trent CrossFit andre steder vil vi av sikkerhetsmessig hensyn ta en kjapp vurdering av ditt ferdighetsnivå.

Meld deg på timer

Det er et begrenset antall plasser på timene våre. Dette er fordi vi skal opprettholde kvalitet og oppfølging av den enkelte. Vi er defor avhengig av at alle booker seg på timene de ønsker å delta på.

Vi bruker MINDBODY som booking- og betalingssystem. Gå til Timeplan eller last ned appen.

 

Privat gruppetrening

Vi holder gjerne egne timer for mindre grupper som ønsker det. Max 12 personer. Ta kontakt på post@crossfitbryggen.no for mer informasjon.

 

Kort om CrossFit Bryggen

CrossFit Bryggen er kjent for sitt helt spesielle samhold og gode atmosfære. Tildelt Reebok sponsorat i 2012 på grunnlag av måten vi representer CrossFit på, både når det gjelder miljø og sportslig innhold.

Lokalet er 400 kvadratmeter fordelt på 2 treningsrom. Vi har garderober med dusj, skap og toaletter.